MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boulahrouz naar Sporting Portugal

19 juli 2012 | in Sport | Reageer

Khalid Boulahrouz heeft een nieuwe club gevonden. De dertigjarige Oranje-international speelt komend seizoen bij Sporting Portugal. Dit meldt de Portugese topclub op de eigen website.

De Marokkaan stond afgelopen 5 jaar onder contract bij het Duitse VfB Stuttgart, maar daar werd zijn contract niet verlengd. De Oranje-international heeft in Lissabon een contract voor 2 jaar ondertekend.

Boulahrouz treft bij Sporting waarschijnlijk zijn landgenoot Zakaria Labyad, die dichtbij een overstap naar de Portugese club is. Boulahrouz kwam in het verleden ook nog voor RKC Waalwijk, Chelsea, Hamburger SV en Sevilla uit. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie