MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Een portret van Yessin Rahmouni

24 juli 2012 | in Sport | Reageer

Aan de vooravond van de Olympische Spelen zendt EenVandaag dagelijks een portret uit, van het verhaal achter Nederlandse kanshebbers voor Olympisch goud. Maandag was de tweede aflevering: dressuurruiter Yessin Rahmouni.

De Nederlandse Marokkaan Yessin Rahmouni (27) is geboren en getogen in Haarlem. Hij komt uit voor Marokko op de Olympische Spelen. Yessin schrijft geschiedenis want hij is de eerste dressuurruiter ooit in Afrika en het Midden-Oosten die meedoet aan de Spelen. Hij rijdt zijn eerste proef (grand prix) op 2 augustus.

Het verhaal van Yessin Rahmouni is een bijzonder verhaal.
sitestat

Plaats je reactie