MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Olympisch elftal speelt eerste wedstrijd

26 juli 2012 | in Sport | Reageer

Bondscoach Pim Verbeek wil op de Olympische Spelen met Marokko minimaal de kwartfinales halen. De ploeg van de Nederlandse trainer opent het olympisch voetbaltoernooi donderdagmiddag op Hampden Park in Glasgow tegen Honduras. „We zijn naar de Spelen gekomen met de ambitie om alle wedstrijden te winnen. We willen in ieder geval de eerste ronde overleven”, zegt Verbeek in de Limburger.

Het Afrikaanse land doet voor de zevende keer mee aan de Olympische Spelen, maar wist nog nooit een medaille te winnen. Toch wil Verbeek daarvoor gaan. Tot de selectie van Verbeek behoren onder anderen Imad Najah (PSV), Soufian El Hassnaoui (De Graafschap) en de ex-PSV’ers Zakaria Labyad en Nordin Amrabat.

Het team speelt in groep D ook nog tegen Japan en favoriet Spanje. Het duel tussen Marokko en Honduras wordt op Hampden Park in Glasgow gespeeld en begint om 13:00 (Nederlandse tijd). (Bron/ lees verder: Sportprimeur.nl, Limburger.nl)

Zie de wedstrijd live op de NOS Player.

Plaats je reactie