MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salamworld: Facebook voor moslims

11 augustus 2012 | in Internet | 2 Reacties

Salamworld, een islamitische netwerksite, opent binnenkort de internetpoorten. Het moet een ‘veilige’ – halal – versie van Facebook worden.

Het netwerk werd door islamitische miljonairs uit Rusland, Azerbeidzjan en Kazachstan opgericht en biedt moslims die zich op Facebook storen aan te veel naakt of reclame voor alcohol een alternatief.

Zolang gebruikers de islamitische waarden respecteren, is iedereen – ook niet-moslims – welkom op Salamworld. Een team van 500 mensen zal erop toezien dat leden zich aan de regels houden. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om via het medium met een islamitische geestelijke te spreken over geloofsvragen of elektronische boeken over de islam te lezen. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Er zijn 2 reacties

  1. Nojo
    15 augustus 2012 om 05:35 uur.

    Een goe idee..Wordt ik zeker lid van….

  2. nasheed
    21 december 2013 om 07:38 uur.

    Mashallah, jazakallah khair!

Plaats je reactie