MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gratis filmfestival bij Amsterdamse Sloterparkbad

26 augustus 2012 | in Film | Reageer

Het openlucht filmfestival West Beach Film Festival strijkt van vrijdag 31 augustus tot en met zaterdag 22 september neer op het terrein van het Sloterparkbad in Amsterdam.

Met uitzicht over de Sloterplas worden er gratis, goede, grappige en interessante films vertoond, meldt de organisatie. In totaal zijn er elf films te zien op groot scherm, zoals de film Rabat met allerlei acteurs van Marokkaanse origine.

Het hele programma staat op www.westbeachfilmfestival.nl.

Plaats je reactie