MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fransman door fout in Marokko begraven

28 augustus 2012 | in Marokko | Reageer

Een Fransman die in Marokko overleed, is per ongeluk door een Marokkaanse familie begraven. De overtuigde christen kreeg daardoor een islamitische begrafenis.

De 78-jarige Emile Capdeville was overleden in een ziekenhuis in Fès. Hij deelde daar een kamer met een Marokkaanse man, die op dezelfde dag stierf, meldt de NOS.

Door onbekende oorzaak werden de lichamen verwisseld. De feiten werden pas drie dagen na de uitvaart ontdekt. Na goedkeuring van justitie kon het lichaam van Capdeville worden opgegraven. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie