MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad meldt zich af bij Marokkaanse ploeg

05 september 2012 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad heeft zich moeten afmelden voor de kwalificatiewedstrijd van Marokko tegen Mozambique zondag. De aanvaller van Sporting Lissabon gaat werken aan zijn herstel van zijn hamstringblessure. Dat meldt FCUpdate.nl.

Marokko treft Mozambique zondag in de tweede kwalificatieronde van de Afrika Cup. Het toernooi vindt volgend jaar plaats in Zuid-Afrika.

Plaats je reactie