MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rachid Taoussi volgt Gerets op als bondscoach Marokko

23 september 2012 | in Sport | Reageer

Rachid Taoussi is door de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) aangesteld als bondscoach van Marokko. Taoussi is coach van het Marokkaanse FAR Rabat en volgt de Belg Eric Gerets op, die een week geleden op straat gezet werd vanwege de tegenvallende resultaten. Dat melden diverse bronnen, waaronder het Algemeen Dagblad.

Taoussi krijgt de moeilijke taak om zich met Marokko te kwalificeren voor de Africa Cup van 2013. Willen de Noord-Afrikanen zich daarvoor kwalificeren, moeten ze midden oktober in Marrakech een 2-0 nederlaag uit de heenwedstrijd tegen Mozambique wegpoetsen.

Na afloop van die wedstrijd kreeg Gerets zijn ontslag. Hij stond al langere tijd onder druk vanwege tegenvallende resultaten. (Bron/ lees verder: Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie