MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aicha Marghadi verlaat Studio Sport

25 september 2012 | in Carriere | Reageer

NOS-presentator Aicha Marghadi vertrekt bij Studio Sport. De 35-jarige nieuwslezer en sportpresentator van Marokkaanse afkomst vindt het na twee jaar Sportjournaal tijd voor iets anders. Medio december zal ze voor het laatst te zien zijn. Dat meldt de NOS op de eigen website.

Marghadi, die in het najaar van 2010 overstapte van de Amsterdamse zender AT5, wil weer “dichter op het nieuws” komen te zitten. Ze was vooral het gezicht en miste het meewerken achter de schermen, het zoeken naar nieuws en het bedenken van onderwerpen.

Volgens Marghadi komt haar vertrek op een logisch moment. “Begin volgend jaar verwacht ik mijn tweede kindje, dus daarom is dit een natuurlijk moment om uit te kijken naar een nieuw avontuur. Na mijn zwangerschapsverlof ga ik op zoek naar iets anders. Ik ben benieuwd wat er op mijn pad komt”, zegt Aicha. (Bron/ lees verder: eigen website)

Plaats je reactie