MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher en Afellay opgenomen in voorlopige selectie

27 september 2012 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Roemenie. De Utrechter werd door Louis van Gaal gepasseerd voor de interlands tegen Turkije en Hongarije, eerder deze maand.

Ook een andere Marokkaanse Oranje-international Adam Maher maakt deel uit van de voorlopige selectie. Van Gaal maakt op 5 oktober de definitieve selectie bekend.

Oranje speelt op 12 oktober in de Kuip tegen Andorra. Vier dagen later volgt de uitwedstrijd tegen Roemenie. (Bron/ lees verder: NUSport.nl)

Plaats je reactie