MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abortusboot verlaat Marokko

05 oktober 2012 | in Marokko | Reageer

De abortusboot van de Nederlandse actiegroep Women on Waves heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de territoriale wateren van Marokko verlaten. Dat maakte het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken bekend, volgens de NOS.

De marine begeleidde het schip uit de haven van Marina Smir. De boot had geen toestemming van de Marokkaanse autoriteiten in de haven te liggen.

Women on Waves laat op de eigen website weten in de buurt van Marokko te zullen blijven. De actiegroep denkt na over de volgende stap. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie