MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Mientjeszaak’ opnieuw uitgesteld

07 oktober 2012 | in Marokko | Reageer

Het hoger beroep in de ‘Mientjeszaak’ wordt vrijwel zeker weer verplaatst. De zaak stond gepland voor maandag, maar verdachte Fouad el M. is ziek. Volgens de Gelderlander beslist de rechter daarom maandag zeer waarschijnlijk dat de zaak wordt uitgesteld.

De familie van de Mientjes en het Openbaar Ministerie (OM) hebben hun reis naar het Marokkaanse Nador afgelast. Het proces in Marokko liep al vele keren vertraging op.

De rechtbank in de Marokkaanse havenstad Nador veroordeelde de Marokkaan in november 2011 tot levenslang. Het openbaar ministerie had de doodstraf geeist. Zowel El M. als het OM tekenden hoger beroep aan. (Bron- lees verder: de Gelderlander)

Plaats je reactie