MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko toch nog naar Afrika Cup

15 oktober 2012 | in Sport | 1 Reactie

Marokko heeft zich op het laatste moment toch nog weten te plaatsen voor de Afrika Cup begin volgend jaar in Zuid-Afrika. In de return won de ploeg van bondscoach Rachid Taoussi met 4-0 van Mozambique.

Onder leiding van voormalige bondscoach Eric Gerets verloor Marokko de heenwedstrijd met 2-0, wat meteen het ontslag van de Belg inleidde. De Marokkaanse bond besloot om verder te gaan met Taoussi en die leverde meteen zijn visitekaartje af. Hij versloeg Mozambique met 4-0.

Barrada, Kharja, El Arabi en Amrabat zorgden voor de doelpunten. Door de ruime overwinning mag Marokko zich op gaan maken voor de Afrika Cup van 2013, welke wordt gehouden in Zuid-Afrika. Het toernooi vindt plaats in januari. (Bron/ lees verder: Goal.com)

Er is 1 reactie

  1. mohamed
    16 oktober 2012 om 04:04 uur.

    wk van kontje geven tzz fuck marokko hoernland nmr 1 ik schama me dat ik marokaan ben zehma moderne land en vryheid fuck de hoeren en flikekrs van marokko

Plaats je reactie