MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Inbrekers stelen bruidsschatten Marokkanen en Turken

21 oktober 2012 | in Maatschappij | Reageer

Inbrekers in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West hebben het de laatste tijd vaak gemunt op de bruidsschatten van Marokkaanse en Turkse inwoners.

Om diefstal te voorkomen hebben de afgelopen maanden ongeveer tachtig mensen hun bruidsschat, vaak in de vorm van gouden sieraden, in bewaring gegeven bij de Stadsbank van Lening. Het initiatief voor deze oplossing komt van stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud. Dit schrijft Het Parool.

Baâdoud zegt dat veel inwoners van het stadsdeel hun sieraden uit angst voor een inbraak met zich meenemen als ze het huis verlaten. Volgens de stadsdeelvoorzitter komen inbraken vanwege de bruidsschatten geregeld voor bij Marokkanen en Turken. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie