MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan Chaoufi naar wielerteam Euskaltel

23 oktober 2012 | in Sport | 1 Reactie

Tarik Chaoufi heeft zijn droomtransfer te pakken. De Marokkaan fietst komend seizoen voor het Baskische wielerteam Euskaltel-Euskadi.

In zijn negentienjarig bestaan bood de Spaanse formatie bijna uitsluitend Basken onderdak, maar maandag werden er acht buitenlanders voorgesteld voor het seizoen 2013, waaronder de Marokkaan.

Chaoufi is winnaar van de UCI Africa Tour en neemt veel Rider Value-punten mee naar de WorldTour-formatie. Chaoufi won dit seizoen onder meer etappes in de Ronde van Gabon en Ronde van Marokko. Ook is hij nationaal kampioen op de weg. (Bron/ lees verder: SportDome)

Er is 1 reactie

  1. Carlos
    01 november 2012 om 02:42 uur.

    Hardstikke goed bericht! Ik ben wielergek en heb deze man al enige tijd in het vizier en hoop dat hij daar bij Euskaltel nog verder groeit. Maar dat zal ongetwijfeld wel met de professionele begeleiding. Ik hoorde vorig jaar dat erover gedacht werd om een touretappe te gaan verrijden in Marokko, t.w. van Ceuta naar Melilla. Nu zo langzamerhand daar nieuwe wegen zijn aangelegd, zou het mogelijk moeten zijn. Het zou wat zijn! Ik zou ervoor zorgen dat ik dan in F’nideq langs de kant van de weg staat met mijn hele sedert 25 jaar geadopteerde Marokkkaanse familie, en mijn vele vrienden aldaar.

Plaats je reactie