MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man vast voor zelfmoordaanslagen Casablanca

31 oktober 2012 | in Overheid | Reageer

De NOS meldt dat de Duitse marechaussee een Fransman heeft aangehouden voor betrokkenheid bij de zelfmoordaanslagen in Casablanca, in mei 2003. Twaalf zelfmoordterroristen vielen toen restaurants, hotels en joodse instellingen aan.

Er vielen 33 doden en meer dan honderd gewonden. Ook de terroristen kwamen om het leven. De gearresteerde man, Fouad C., werd gisteren aangehouden op het vliegveld van München. Hij was met zijn gezin op weg van Parijs naar Dubai. Waarvan hij precies wordt verdacht, is niet bekend. Justitie in Duitsland bekijkt of C. kan worden uitgeleverd aan Marokko.

De 37-jarige Fransman was sinds de aanslag op de vlucht. Marokko wil hem voor betrokkenheid bij de aanslag berechten en had een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd.(Bron: NOS)

Plaats je reactie