MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amsterdamse rabbijn is menselijk schild in Gaza

21 november 2012 | in Maatschappij | 2 Reacties

De Amsterdamse rabbijn Josef Antebi is deze week vrijwillig naar de Gazastrook vertrokken om er te dienen als menselijk schild tegen Israëlische bombardementen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De ultraorthodoxe jood van Palestijnse afkomst is fel tegen het zionistische streven om Palestijns grondgebied te bezetten.

De rabbijn heeft zich altijd al verzet tegen de aanvallen op de Palestijnen. “Mensen moeten met andere volkeren optrekken en niet tegen ze vechten”, vindt Antebi.

De rabbijn zegt in 2000 vreselijk mishandeld te zijn door zionisten vanwege zijn opvattingen. (Bron/ lees verder: AT5 en het Algemeen Dagblad)

Er zijn 2 reacties

  1. mhamed
    21 november 2012 om 10:45 uur.

    dit is nou zo een voorbeeld dat alle joden dat moeten doen,want zij hebben juist ellende megemaakt om te weten dat dit niet werkt.

  2. Administrator
    26 november 2012 om 05:07 uur.

    Test reactie! 🙂

Plaats je reactie