MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Turkije: Israël is terreurstaat

22 november 2012 | in Politiek | 1 Reactie

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan beschuldigt Israël van etnische zuiveringen in Gaza. Hij zei dinsdag dat de luchtaanvallen van de Joodse staat niet gezien kunnen worden als zelfverdediging.

“Israël begaat etnische zuiveringen door in dit gebied vrede te negeren en het internationaal recht te schofferen”, zei Erdogan volgens de NOS. ‘Het bezet stap voor stap Palestijns gebied.’ De premier beschuldigde Westerse landen ervan een ‘terroristische staat’ te helpen en Israëlisch geweld oogluikend toe te staan. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws, dagblad de Stentor en de NOS)

Er is 1 reactie

  1. mhamed
    22 november 2012 om 01:10 uur.

Plaats je reactie