MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mahmoud Abbas feliciteert Hamas met overwinning

23 november 2012 | in Politiek, Uitgelicht | Reageer

De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft de Hamasleiding in de Gazastrook geprezen voor de behaalde overwinning. Donderdag heeft hij telefonisch contact gehad met zijn gesprekspartner Ismael Haniyeh. Dat meldt de Volkskrant.

Abbas doelde met de overwinning op het staakt-het-vuren dat Hamas woensdag met Israël bereikte nadat de Joodse staat de Gazastrook hevig had gebombardeerd.

Sinds de start van de Israëlische bombardementen in de Gazastrook op 14 november zijn zeker 148 Palestijnen gedood en een duizendtal anderen gewond geraakt, waaronder veel kinderen. Vijf Israëliërs kwamen om het leven. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie