MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prijs voor Marokkaanse rijschoolhoudster

24 november 2012 | in Carriere, Redactioneel | Reageer

De Marokkaans-Nederlandse rijschoolhoudster Nadia Arghout heeft een ondernemersprijs gewonnen. De onderneemster uit Veenendaal kreeg de IMK-award voor het oprichten van een rijschool specifiek voor allochtone vrouwen. De rijschool biedt lessen in het Arabisch en Nederlands.

Volgens de jury van de IMK-award, een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is de onderneemster er in geslaagd om met steun van gemeentelijke middelen een bijzonder concept tot een succes te maken.

De voormalige bijstandsmoeder startte de rijschool omdat ze het zelf lastig vond om haar rijbewijs te halen toen ze de Nederlandse taal nog niet goed beheerste. (Bron/ lees verder: VeenendaalseKrant.nl en IMK.nl)

Plaats je reactie