MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hevige rellen in Caïro bij groot protest

28 november 2012 | in Politiek | Reageer

Duizenden Egyptenaren zijn dinsdag op het Tahrirplein in Caïro bijeengekomen voor een grote demonstratie tegen president Mohammed Mursi. In aanloop naar de grote demonstratie tegen de Egyptische president Mursi is het tot stevige schermutselingen tussen de politie en demonstranten gekomen. Dat meldt het RTL Nieuws.

De president verschafte zich eerder welhaast onbegrensde bevoegdheden. De demonstranten zijn het hier niet mee eens.

Rond het middaguur waren er zo’n twintigduizend betogers op het plein. Ze zwaaiden met vlaggen en riepen leuzen tegen Mursi en diens partij de Moslimbroederschap. De betogers sloten zich bij enkele honderden mensen aan die al sinds vrijdag bivakkeren op het Tahrirplein. (Bron/ lees verder: het RTL Nieuws)

Plaats je reactie