MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kabinet dreigt met opzeggen verdrag Marokko

01 december 2012 | in Politiek | Reageer

Het kabinet denkt er over na om een wederzijds verdrag met Marokko op te zeggen, wanneer het koninkrijk blijft weigeren om mee te werken aan het Nederlandse voornemen om de export van uitkeringen stop te zetten. Dat heeft minister Lodewijk Asscher vrijdag gezegd in de ministerraad, meldt De Telegraaf.

Nederland wil de export van onder andere kinderbijslag en het kindgebonden budget naar landen buiten de EU stoppen. Diverse andere EU-landen hebben dat ook al gedaan.

Het kabinet wacht het voorlopig af maar als Marokko blijft weigeren om hieraan mee te werken, wordt het verdrag opgezegd, liet Asscher vrijdag weten. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie