MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Britse pedofiel vlucht naar Marokko

10 december 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

De Spaanse politie heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de gezochte Britse pedofiel Robert Bill.
De waarschijnlijk naar Marokko gevluchte pedofiel wordt gezocht door de Spaanse politie in verband met poging tot ontvoering van een 12-jarig meisje.

De poging tot ontvoering vond vorige maand plaats. De politie heeft video-beelden in handen waarop te zien is hoe een 12-jarig meisje wordt gedwongen om op klaarlichte dag in te stappen in een Peugeot 106. Gelukkig ontsnapte ze door te klimmen via de tegenoverliggende deur voor haar ontvoerder kon rijden.

De politie meldt een e-mail van de Brit te hebben getraceerd die verstuurd is vanuit een computer in Marokko.

Robert Bill was naar Spanje verhuisd na het uitzitten van een gevangenisstraf voor poging tot ontvoering van een vijf-jarig meisje in Engeland en voor het bezitten van aanstootgevende afbeeldingen van kleine kinderen. (Bron/ lees verder: Travel.aol.co.uk en Mirror.co.uk)

Er is 1 reactie

  1. Britse pedofiel vlucht naar Marokko » Maghreb Magazine | Stop Kinderporno & Kinderseks Geplakt Pedofielen Nieuws Nu
    10 december 2012 om 08:50 uur.

    […] Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk heeft nauwelijks moeite met het aanpassen van huizen voor moslims door woningcorporatie Eigen Haard.www.maghrebmagazine.nl/…/britse-pedofiel-vlucht-naar-maro… […]

Plaats je reactie