MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Vrienden van Syrië’ komen bijeen in Marrakech

11 december 2012 | in Marokko | Reageer

Marokko organiseert woensdag een bijeenkomst van Vrienden van Syrië, een werkgroep die bestaat uit ongeveer vijftig gelijkgezinde landen. Op de bijeenkomst in Marrakech gaan de landen de situatie in Syrië bespreken.

De deelnemende Arabische en Westerse landen hebben, met betrekking tot het 21-maanden durende conflict, twee belangrijke kwesties op de agenda staan: de politieke overgang in geval van de val van president Bashar Al Assad en het mobiliseren van vitale humanitaire hulp voor de naderende winter.

De Vrienden van Syrië overleggen regelmatig over sanctiemaatregelen en over uitbreiding van de coalitie. De landen vinden sancties, naast steun aan de oppositie en humanitaire hulp, een belangrijk middel om het geweld in Syrië te stoppen en een politiek proces op gang te brengen. (Bron/ lees verder: GulfNews.com)

Plaats je reactie