MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twee terrorisme verdachten aangehouden in de VS

12 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

FBI-agenten hebben twee Amerikaanse mannen aangehouden op verdenking van samenzwering om aanslagen te plegen in Afrika.

De verdachten Mohammad Abdul Rahman Abukhdair en Randy Wilson, ook wel bekend als Rasheed Wilson, zijn beide 25 jaar en aangehouden op beschuldiging van terrorisme.

Wilson werd dinsdag gearresteerd op Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport toen hij voorbereidingen trof om naar Marokko te reizen. Abukhdair werd gearresteerd op een busstation, waar hij ook begonnen was aan een reis naar Marokko.

Aanklagers beweren dat de verdachten van plan waren om af te reizen naar Mauritanië om deel te nemen aan de heilige oorlog, de jihad. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat ze vorig jaar zijn voorgesteld aan een undercover FBI-agent, aan wie ze hun plannen voorlegden. (Bron/ lees verder: 11alive.com)

Plaats je reactie