MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Marokkaanse ouders moeten kinderen beter opvoeden!”

13 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) heeft maandag een oproep gedaan aan Marokkaans-Nederlandse ouders om hun kinderen ook buiten de deur op te voeden. Volgens de organisatie schort het vaak aan opvoeding buiten het eigen huis. “Je moet weten waar jouw kinderen zich bevinden en bewegen.”

FunX-reporter Yahia ging in Rotterdam-Noord de straat op met de stelling: ‘Marokkanen moeten hun kinderen beter opvoeden’.

Laat ons jouw mening weten.

Plaats je reactie