MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De nieuwe golf van Arabische supermodellen

23 december 2012 | in Carriere | Reageer

Arabische supermodellen maken een naam voor zichzelf in de mode-industrie en veranderen de manier waarop Arabische vrouwen worden gezien door de rest van de wereld.

Hind Sahli komt uit Marokko en werkt een aantal jaar als model. In haar pas begonnen carriére heeft ze al gewerkt met namen als Marc Jacobs, Kenzo en Vera Wang.

Ze vat haar succes samen in een aantal dingen. “In de mode houden ze van nieuwe dingen. Alles wat nieuw is, is goed.”

Maar de diversiteit en de cultuur van de Arabische wereld is ook aantrekkelijk voor de mode-industrie.

“Designers en fotografen vinden het leuk dat wij niet allemaal hetzelfde zijn en dat we zo’n grote cultuur hebben. Het is anders en we kunnen ons daarom laten inspireren door zoveel dingen”

Maar het is niet alleen Hind Sahli die naam maakt als model. Ook andere Arabische modellen zijn doorgebroken, zoals Hanaa ben Abdesslem uit Tunesië, die een contract heeft gesloten met cosmetisch bedrijf Lancome. (Bron/ lees verder: Standardmedia.co.ke)

Plaats je reactie