MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokko moet stoppen met tegenwerken uitzetten illegalen’

19 januari 2013 | in Politiek | Reageer

Marokkaanse paspoortVolgens de Nederlandse ambassadeur in Marokko, Ron Strikker, moet Marokko stoppen met het opzettelijk tegenwerken bij het uitzetten van illegale Marokkanen naar hun thuisland. Dat meldt Blikopnieuws.nl.

Door de Marokkaanse tegenwerking zouden vele honderden illegale Marokkanen in detentie zitten wat Nederland een hoop geld zou kosten. Het achterhouden van identiteitspapieren is een doorn in het oog in Den Haag.

Volgens de ambassadeur zou het koninkrijk express identiteispapieren van illegalen niet vrijgeven waardoor Nederland niets kan beginnen. (Bron/ lees verder: Blikopnieuws.nl)

Plaats je reactie