MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko steunt Fransen in Mali

26 januari 2013 | in Politiek | Reageer

De Marokkaanse en Spaanse ministerMarokko staat achter het Franse optreden in Mali. Dat heeft de Marokkaanse minister van Binnenlandse Zaken Mohand Laenser vrijdag gezegd tegen de Franse tv-zender BFM TV. Hij deed zijn uitspraken op een antiterreurtop in Rabat. Dat meldt de Volkskrant.

De ministers van Binnenlandse Zaken van Marokko, Frankrijk, Spanje en Portugal zijn vrijdag in Rabat bij elkaar om zich te buigen over de strijd tegen het islamistisch terrorisme en de veiligheidssituatie in Noord-Afrika. Zij kwamen volgens een Algerijnse krant met een gezamenlijke verklaring waarin zij benadrukten dat het belangrijk is om op het gebied van terreurbestrijding, illegale migratie en drugssmokkel samen te blijven werken met elkaar. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie