MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ronald Kolk jurylid Dutch Fashion in Marokko

04 februari 2013 | in Amusement | Reageer

Dutch Fashion Meets MarrakechOp 8 & 9 februari is Ronald Kolk jurylid bij de Dutch Fashion Meets Marrakech te Marokko. Kolk zal met zijn mede-juryleden 12 finalisten, jong-designers, beoordelen. De presentatie is in handen van Victoria Koblenko. Onder andere de bekende zangeres Hind zal hier een gastoptreden verzorgen.

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2013 staat het fantastische Marrakech volledig in het teken van Dutch Fashion Meets Marrakech (DFMM). Na verschillende castings is bekend welke designers en modellen de Rode Stad zullen laten bruisen van de haute couture.

Na de modeshow blijkt pas welke ontwerper door Ronald Kolk en mede-juryleden als topper wordt beoordeeld en uiteindelijk de prijs zal winnen! (Bron/ lees verder: CoutureKrant.nl en DFMMShow.blogspot.nl)

Plaats je reactie