MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Frankrijk werken aan $ 541 miljoen kostend windpark

11 februari 2013 | in Economie | Reageer

Tarfaya windparkHet Franse GDF Suez en het Marokkaanse Nareva Holding hebben de handen ineen geslagen om het grootste windpark in het Noord-Afrikaanse land op te zetten. Dat meldt de website MenaFM.com.

Tegen het einde van dit jaar wordt begonnen met de eerste activiteiten rondom het $ 540,99 miljoen kostende project, dat gevestigd zal worden in het Tarfaya woestijngebied in Zuid-Marokko.

Het project zal een capaciteit van 300 megawatt hebben en zal tweevijfde van de totale windenergie van het Koninkrijk omvatten. (Bron/ lees verder: MenaFM.com)

Plaats je reactie