MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schuldig maar geen straf voor valse geboorteakte kind

13 februari 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankEen 50-jarige vrouw uit Geldrop is volgens de rechtbank schuldig aan het gebruikmaken van een valse geboorteakte. De rechtbank legt haar echter geen straf op omdat de zaak al te lang aansleept en omdat haar medische situatie zorgelijk is. Dat meldt OmroepBrabant.nl.

Op de akte die de vrouw gebruikte voor het aanvragen van een paspoort, stond dat zij de moeder was van een meisje dat in 2005 in Marokko was geboren. Uit DNA-onderzoek bleek dat het kind niet van haar is. Het kind was in werkelijkheid van een andere vrouw die het kind vrijwillig aan haar had afgestaan.

Omdat het openbaar ministerie niet snel tot dagvaarding overging en de gezondheid van de vrouw is afgenomen, is geen straf uitgesproken in de zaak. De kinderrechter heeft het kind vorig jaar al onder toezicht van Bureau Jeugdzorg gesteld. (Bron/ lees verder: OmroepBrabant.nl)

Plaats je reactie