MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Asscher gaat verdrag Marokko nog niet opzeggen

15 februari 2013 | in Politiek | Reageer

Plenaire zaal Tweede KamerMinister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken gaat voorlopig blijven proberen om Marokko via onderhandelingen zo ver te krijgen dat het koninkrijk meewerkt aan het stopzetten van de export van uitkeringen. Een verdrag met Marokko zegt hij nog niet op. Dat meldt RTL Nieuws.

De minister kreeg donderdag hierop vooral veel kritiek van de VVD. VVD-Kamerlid Anoushka Schut eiste het opzeggen van het verdrag. Schut drong er op aan om het vóór 1 juli te doen, maar hield een motie voorlopig nog op zak.

De Tweede Kamer heeft eerder een wetsvoorstel aangenomen over het stoppen van de export van uitkeringen. Dat is echter blijven steken in de Eerste Kamer. Mocht de export van uitkeringen naar Marokko voorlopig doorgaan, dan is er sprake van een tegenvaller voor de schatkist van enkele miljoenen euro’s. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie