MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twaalf nieuwe Golden Tulip hotels in Marokko

16 februari 2013 | in Economie | Reageer

Nieuwe Golden Tulip hotels in MarokkoHet bedrijf Louvre Hotels Group heeft bekend gemaakt dat het bedrijf nieuwe hotels gaat openen in Marokko. Onlangs is een partnerovereenkomst met Ynna Holding getekend voor twaalf Golden Tulip hotels. Dat meldt Hospitality-Management.nl.

Onderdeel van de overeenkomst is dat tien bestaande en twee hotels in aanbouw van Ynna Holding worden omgetoverd tot hotels van Louvre Hotels Group.

De contractperiode is vastgesteld voor acht jaar, met de mogelijkheid om te verlengen. Door de nieuwe hotels voegt Louvre in totaal 6.200 hotelkamers toe aan het aanbod in Marokko. (Bron/ lees verder: Hospitality-Management.nl)

Plaats je reactie