MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Rusland tekenen nieuwe visserijovereenkomst

17 februari 2013 | in Economie | Reageer

VissenMarokko en Rusland zijn donderdag een nieuw visserijverdrag met elkaar overeengekomen.

De deal, de zesde in zijn soort sinds 1992, heeft een termijn van vier jaar en vervangt de huidige die ondertekend werd in 2010 in Moskou.

De nieuwe overeenkomst werd ondertekend door de Marokkaanse minister van Landbouw en Visserij Aziz Akhannouch en de Russische afgevaardigde Constantijn Dikin in Agadir.

Volgens de overeenkomst mag een vloot van 10 Russische schepen vissen in Marokkaanse wateren tegen vergoedingen voor Marokko. Onderdeel van de overeenkomst is dat de bemanning van de Russische vissersboten 16 Marokkaanse zeelui en een wetenschappelijk waarnemer moeten meenemen. (bron/ lees verder: Menafn.com)

Plaats je reactie