MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Mohammed VI ontvangt Bill Clinton in paleis

26 februari 2013 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse koning Mohammed VI met  Bill ClintonVoormalig Amerikaans president Bill Clinton was na zijn privé- bezoek aan Marokko, zondag ontvangen door Koning Mohammed VI in het koninklijk paleis in Rabat. Dat meldt de website Sacbee.com.

Volgens de website onderstreepte het bezoek de banden van vriendschap die de koninklijke familie en de familie Clinton met elkaar verenigen en de goede wil en diepe historische betrekkingen tussen Marokko en de Verenigde Staten.

“Mijn familie en ik houden van dit land,” zei Clinton tijdens een toespraak zondagochtend in Casablanca, op een conferentie dat bijgewoond is door vele bekenden. (Bron/ lees verder: Sacbee.com)

Plaats je reactie