MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter geschorst voor dwingen monteur om schoenen te kussen

09 maart 2013 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse minister van justitie Mustapha RamidDe Marokkaanse autoriteiten hebben een rechter geschorst, omdat hij monteur Hicham Himmi dwong zijn schoenen te kussen nadat zijn auto niet op tijd klaar was. Dat meldt de Marokkaanse minister van justitie Mustapha Ramid.

“Nadat de officier van justitie in Meknes een gedetailleerd rapport heeft uitgebracht hierover, hebben we besloten om de magistraat te schorsen,” zei Ramid. De raad van rechters zal het onderzoek continueren en beslissen of verdere acties ondernomen moeten worden.

Himmi bevestigd het incident en zei tegen de media dat de rechter hem heeft beledigd en in zijn gezicht heeft gespuugd. (Bron/ lees verder: Naharnet.com)

Plaats je reactie