MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui: spelen voor Liverpool zou een droom zijn

11 maart 2013 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui Engelse media melden dat Mounir El Hamdaoui in de belangstelling staat van Liverpool. Coach Brendan Rodgers zou de Marokkaanse Rotterdammer scherp in de gaten houden.

De oud-Ajacied speelt momenteel voor Fiorentina en is daar lang niet altijd verzekerd van een basisplaats.

Toch zegt Mounir El Hamdaoui dat hij het naar zijn zin heeft in Florence. Maar als er een mogelijkheid is om op Anfield Road te spelen, dan zou hij wel geïnteresseerd zijn. ‘Ik ben gevleid door de interesse en het zou een droom zijn om daar te spelen’, aldus El Hamdaoui, die er wel aan toevoegde dat de interesse vooralsnog alleen maar roddel van kranten is. (Bron/ lees verder: Goal.com)

Plaats je reactie