MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten bestormen Melilla

13 maart 2013 | in Marokko | Reageer

Ceuta en MelillaIn een poging de Spaanse enclave Melilla binnen te komen, hebben ruim honderdvijftig Afrikaanse migranten maandag een hek met prikkeldraad bestormd bij de Spaanse enclave. Dat hebben de autoriteiten in Melilla bekendgemaakt, meldt Nieuws.nl.

Een tiental mensen raakte hierbij gewond. Van de 150 migranten wisten echter maar 50 over het zes meter hoge hek te klimmen. De Spaanse politie is nog opzoek naar een aantal migranten die wisten te ontkomen. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie