MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

VN-gezant naar Marokko om Westelijke Sahara

17 maart 2013 | in Politiek | 1 Reactie

Een weg naar de Westelijke SaharaDe speciale gezant van de Verenigde Naties voor de Westelijke Sahara reist binnenkort naar Noord-Afrika om de onderhandelingen tussen de Marokkaanse regering en onafhankelijkheidsbeweging Polisario vlot te trekken. Christopher Ross gaat overleggen met beide partijen. Dat meldt FOK.nl.

Ross verblijft in Noord-Afrika van 20 maart tot 3 april.

In die periode zal hij ook met de buurlanden Algerije en Mauritanië gaan praten. (Bron/ lees verder: FOK.nl)

Er is 1 reactie

  1. lile
    20 maart 2013 om 09:03 uur.

    Zo lang algerije tegen werkt zal nooit een oplossing komen.Tot dat er een cup gepleegt wordt in dat land. Zo dat ze maroc met rust laten.

Plaats je reactie