MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doodgeschoten man blijkt gezochte crimineel Rida

18 maart 2013 | in Maatschappij | 1 Reactie

De gezochte crimineel Rida BennajemDe man die zaterdagavond om het leven kwam bij een schietpartij in de Amsterdamse wijk Slotervaart is de gezochte crimineel Rida Bennajem. Dat meldde de politie zondag volgens de NOS.

De 21-jarige Rida Bennajem stond op de Nationale Opsporingslijst, nadat hij betrokken was geweest bij een gewelddadige overval op een juwelier in Leiden in januari 2012.

Kort na 23.00 uur werd de gezochte Marokkaan van dichtbij meermaals beschoten in Amsterdam. Hij stierf ter plekke. De politie gaat uit van een liquidatie. (Bron/ lees verder: de NOS)

Er is 1 reactie

  1. Jaba
    18 maart 2013 om 09:50 uur.

    op je 21ste al op de Nationale Opsporingslijst staan als gevaarlijk crimineel?

Plaats je reactie