MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

VN-gezant roept Marokko op tot oplossen Sahara-geschil

22 maart 2013 | in Marokko | Reageer

Een weg naar de Westelijke SaharaHet is noodzakelijk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor het territoriale geschil over de Westelijke Sahara. Dat heeft de voormalige Amerikaanse ambassadeur en gezant van de Verenigde Naties Christopher Ross donderdag gezegd, meldt Nieuws.nl.

Vooral de aanwezigheid van islamitische extremisten in de naburige Sahel-regio vindt de gezant van de VN een groot gevaar.

Ross bezocht de afgelopen dagen Marokko en sprak met de Marokkaanse minister van buitenlandse zaken Saadeddine el-Othmani over het hervatten van de onderhandelingen over de toekomst van het woestijngebied dat in 1975 door Marokko werd geannexeerd. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie