MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse Marokkanen keren terug naar Marokko

23 maart 2013 | in Carriere | Reageer

Spaanse MarokkanenVeel Marokkaanse jongeren droomden van een beter leven in Spanje. Daar zouden genoeg banen zijn voor iedereen, dachten ze. Dat is echter allang niet meer het geval. Steeds meer Marokkanen ontvluchten de economische malaise in Spanje en keren terug naar Marokko. Dat meldt dagblad Trouw.

Voor veel Marokkanen is de situatie ondraaglijk geworden doordat de economische crisis Spanje hard heeft getroffen.

Zo’n 63.000 van hen hebben in 2011 hun koffers gepakt en zijn teruggekeerd naar hun thuisland. (Bron/ lees verder: Trouw)

Plaats je reactie