MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse presentarice adviseert vrouwen relatie voor huwelijk

26 maart 2013 | in Marokko | 1 Reactie

De omstreden presentatrice Nadia Larguet De Marokkaanse tv-presentatrice Nadia Larguet heeft weer van zich laten horen in haar land door een opmerkelijke uitspraak te doen in een interview met vrouwenmagazine Hola.

De omstreden presentatrice kwam met een tip voor Marokkaanse vrouwen. Ze raadt ze aan om relaties te hebben alvorens ze in het huwelijksbootje stappen.

De 40-jarige Marokkaanse zorgde al eens eerder voor een rel in 2009 door zwanger en naakt op de cover van ’Femmes du Maroc’ te poseren.

Er is 1 reactie

  1. Jaba
    28 maart 2013 om 09:07 uur.

    mos.

    Je $#%@^#&.

Plaats je reactie