MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Architectenbureau ontwerpt Huis van Marokko

29 maart 2013 | in Kunst | Reageer

Ontwerp Huis van Marokko in AmsterdamWakkerArchitecten heeft een ontwerp gemaakt voor de transformatie van een deels historisch pand aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam naar een ‘Huis van Marokko.’ Dat meldt Architectenweb.nl.

In het culturele centrum zullen de bestaande en nieuwe architectuur een bijdrage leveren aan het verbinden en presenteren van de Marokkaanse en Nederlandse cultuur.

De Marokkaanse overheid heeft een aantal jaren geleden het initiatief genomen om in diverse steden centra te bouwen die de Marokkaanse cultuur onder de aandacht brengen. In Amsterdam heeft ze daartoe een gebouw aangekocht, dat bestaat uit een aaneenschakeling van verschillende gebouwdelen en volumes. De bouw start in april 2013. (Bron/ lees verder: Architectenweb.nl)

Plaats je reactie