MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Brusselse politie ontmantelt drugsnetwerk Marokko-België

06 april 2013 | in Maatschappij | 1 Reactie

Drugs in MarokkoDe Brusselse politie heeft een aantal weken geleden een drugsbende opgerold die drugs tussen Marokko en België vervoerde. Daarbij werd aan de Frans-Belgische grens een wagen tegengehouden die 11 kilogram hasj vervoerde. Dat melden diverse Belgische media.

Bij huiszoekingen vonden de speurders nog eens zo’n 600 gram drugs en 9.040 euro cash geld. Een 42-jarige verdachte werd aangehouden, meldt het Brusselse parket.

Volgens de informatie van de politie brachten die maandelijks verschillende kilo’s hasj vanuit Marokko naar België om die vervolgens in verschillende café’s te verkopen. (Bron/ lees verder: DeRedactie.be)

Er is 1 reactie

  1. Morrejan
    09 april 2013 om 08:59 uur.

    Mogelijk waren die drugs voor Nederland bedoeld

Plaats je reactie