MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte overval: “ik was in Marokko”

10 april 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankEen rechter heeft een 32-jarige verdachte van een overval in 2011 in Groningen naar huis gestuurd. De 38-jarige man werd een jaar na de overval aangehouden, maar is alle betrokkenheid blijven ontkennen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Op de dag van de overval zou de man in Marokko verblijven. Er wordt nu onderzoek gedaan naar de passagierslijst van het vliegtuig waarmee hij zegt te zijn gevlogen. Dit onderzoek duurt langer dan het OM had verwacht. Hierdoor ziet de rechter genoeg aanleiding om de verdachte (voorlopig) naar huis te sturen.

De man moet woensdag zijn paspoort inleveren op het politiebureau. Mocht hij naar Marokko ontsnappen, dan zal het land hem niet uitleveren, omdat het geen onderdanen uitlevert aan andere landen. (Bron/ lees verder: Dagblad van het Noorden)

Plaats je reactie