MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko niet meer geïnteresseerd in militaire oefening met VS

17 april 2013 | in Marokko | 1 Reactie

De oefening African Lion in MarokkoMarokko heeft een jaarlijkse militaire oefening met de VS afgezegd. Dat hebben Amerikaanse functionarissen volgens de NOSgemeld. Marokko is boos om het feit dat de Amerikaanse regering de uitbreiding van de VN-missie in de door Marokko bezette Westelijke Sahara steunt.

De oefening African Lion stond op het punt te beginnen. Er zouden veertienhonderd Amerikaanse mariniers en negenhonderd Marokkaanse militairen aan deelnemen.

De Amerikaanse regering steunde onlangs een voorstel om meer mensenrechtenwaarnemers toe te voegen aan de VN-missie in de Westelijke Sahara. Marokko was blijkbaar niet zo blij met deze beslissing. (Bron/ lees verder: de NOS)

Er is 1 reactie

  1. Tarik
    18 april 2013 om 12:20 uur.

    laat eerst die vieze VS maar waarnemmers sturen naar gaza strook en naar irak voor dat ze hun bek open trekken

Plaats je reactie