MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Radio1 praat met Behind Bars over arrestatie in Casablanca

23 april 2013 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse gevangenisIn Casablanca is afgelopen week een Nederlands-Marokkaanse jongen opgepakt door de Marokkaanse geheime dienst. Lehsen A. woont in Amsterdam en is een actief lid van Behind Bars, een islamitische actiegroep in Nederland- die is opgericht om aandacht te vragen voor het justitieel onrecht van islamitische terreurverdachten in vooral Marokko.

In de zondag uitzending van Radio1 waren Abu Moussa, woordvoerder van Behind Bars, en Abdelkarim Honing te gast. Met hen is gesproken over de arrestatie van Lehsen.

Luister hier naar het interessante interview.

Plaats je reactie