MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kaartenbedrijf doet stap terug in Marokko

27 april 2013 | in Economie | Reageer

Fairmail-kaartenNa een paar jaar van 100% groei stuit kaartenbedrijf Fairmail in Marokko tijdelijk op een groeigrens, vertelt oprichter Peter den Hond aan NUZakelijk.nl.

FairMail is een Nederlands kaartenbedrijf dat jongeren in ontwikkelingslanden door middel van fotografie en het ontwerpen van kaarten werk en inkomen biedt zodat zij een studie kunnen betalen.

In Peru en India werden door Fairmail sinds de oprichting 44 jongeren geholpen aan een opleiding. Toen kwam snel de exspansie naar Marokko. Maar de expansie naar Marokko kwam te snel, waardoor de lokale fotografielessen voorlopig stopgezet worden. (Bron/ lees verder: NUZakelijk.nl)

Plaats je reactie